Restaurant Young Cheng (LONDRES)




39, Wardour Street
London
020 7734 1572

Después de nuestra segunda visita a Londres no podíamos dejar pasar por alto recomendaros un restaurante en nuestra zona preferida del Soho y Chinatown.
Esta vez provamos un restaurante chino, un bufet libre muy bueno.
Se encuentra en el corazón de Chinatown, un local muy pequeño pero con una gran variedad de platos.
Por 7 libras se puede llenar dos veces el plato de comida del bufet y tomar una bebida! os aseguramos que quedareís satisfechos.
Para alojaros en Londres, recomendamos este hotel pequeño, acogedor y económico:

2 comentarios:

... dijo...

Hola Marta!!!
Sóc l'Albert, el company de l'Ana "la sueca" :P
Vaig seguint el vostre contacte pel que m'explica i s'ha de dir que hi ha molta feina al blog de cuina... me l'he de mirar en profunditat (ja t'ha dit l'Ana que el que cuina a casa sóc jo...)
Ara estic en aquest blog dels restaurants i us en vull recomanar alguns de Sabadell (que es noti que sóc d'allà de tota la vidaaaaa :P)

En primer lloc, el restaurant Marco Polo, a l'Eix Macià (una mica més amunt dels cinemes, cap a plaça Espanya, a l'altra vorera). Fan cuina internacional, i s´ha de dir que tenen coses molt i molt bones. De postre us recomano l'Aloe Vera.. mmmm refrescant i bonissima!

Una altra recomanació, aquesta obligada, son les pizzeries Viena. Ja no tant potser per les pizzes sinó per la pasta i els entrants. Compte amb el vi de la casa que és dolçot, entra bé, i acabes amb un pedal guapo, hehehe. Suposo però que aquests ja els coneixeu i de sobres ;)

Per ultim, el restaurant mon iberic, al carrer de gracia, davant de sant felix. Apart dels embotits bonissims que tenen s'ha de destacar la carn a la pedra (te la fas tu mateix, lo qual fa més divertit l'àpat), així com el tracte atent i servicial.

En fi, prou rollo per avui!
Estem en contacte !!!
Salutacions des de Suècia!

Albert

Cksjm dijo...

Ei Albert!!
A veure si aviat ens envies alguna foto d'algun plat que hagis cuinat!!!que ja sé que ets el cuiner però jo encara no he vist cap postre! ni les galetes! :P

Els restaurants els recomanaré! hem estat tant als Viena pizzeries com al món ibèric!! jejejee

El Marco Polo queda pendent!!

a veure si us neva d'una vegada!!
una abraçada
marta

Búsqueda